Φίλτρο από

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

20 37

Πυροσβέστης

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Αυτά είναι τα σύνολα των προστατευτικός εξοπλισμός για τους πυροσβέστες (κράνος, γιλέκο και τα παρόμοια) και πυροσβεστήρες, κ.λπ. Με ένα τέτοιο παιχνίδι οι μαθαίνει το παιδί Ποιοι είναι οι κίνδυνοι πυρκαγιάς και ποιες είναι οι πιθανές βλάβες (εγκαύματα, ασφυξία). Επιπλέον, το παιδί μαθαίνει πώς να καταπολεμά τη φωτιά πριν από τη βοήθεια από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι πυροσβέστες διασώζουν ανθρώπους. Είναι καλοί ήρωες και τα παιδιά θαυμάζουν το θάρρος και τον ηρωισμό τους. Θέλουν να τους μιμηθούν - έτσι αισθάνονται σημαντικοί. Επιπλέον, μέσω του παιχνιδιού, μαθαίνουν βασικούς κανόνες ασφάλειας, τις σωστές αντιδράσεις σε περίπτωση ατυχήματος και μαθαίνουν υπεύθυνη και ασφαλή συμπεριφορά από νεαρή ηλικία.

Τα παιχνίδια Firefighter έχουν σχεδιαστεί για παιδιά 3 ετών και άνω. Κάθε τέτοιο παιχνίδι έχει σημαντική συνιστώμενη ηλικία - στη συσκευασία και στις οδηγίες λειτουργίας.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Όλες οι συσκευές και ο προστατευτικός εξοπλισμός σε αυτό το παιχνίδι δεν είναι πραγματικοί και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση πραγματικού ατυχήματος. Όλοι οι πυροσβεστήρες σε αυτά τα παιχνίδια είναι ασφαλείς και δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών. Τις περισσότερες φορές τα παιδιά παίζουν μαζί. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ομαδική εργασία και μικρά παιδιά να μιλούν, να συζητούν μεταξύ τους και να αλληλεπιδρούν με τον τρόπο (μοντέλο) που έχουν δει από ενήλικες. Για το λόγο αυτό, το παιχνίδι του «πυροσβέστη» περιλαμβάνει συλλογικές δραστηριότητες.

Αυτός είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και προσέγγισης μεταξύ τους . Έτσι θα διασκεδάσουν και θα μάθουν ταυτόχρονα. Εάν το μικρό παιδί ενδιαφέρεται για αυτήν τη δραστηριότητα, τότε αργότερα τα παιδιά θα παίζουν μεταξύ τους, θα αλλάζουν τα παιχνίδια τους και θα αναπτύσσουν τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού κάθε φορά.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα