Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ατόμων - τελικών χρηστών

Ακολουθούμε αυστηρά τους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων. Προσπαθούμε να έχουμε έναν ιστότοπο που είναι εύχρηστος, παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, σας βοηθά να κάνετε ενημερωμένες επιλογές και ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται καλά.

 

  1. Εισαγωγή

Η δραστηριότητα του διαδικτυακού καταστήματος „KidsBox“, με διεύθυνση: www.kidsbox.gr πραγματοποιείται από την εταιρεία „JOVANIC” LTD, αριθμός εγγραφής 996856800, εγγεγραμμένο γραφείο και διεύθυνση διοίκησης: Αθήνα, Νότια Πόλη - Ακρόπολη View 24, Λαγκουμιτζής ., Αθήνα, 17671, Ελλάδα, εκπροσωπούμενη από τον Διευθυντή Ζίβκο Γιοβάνοβιτς και το ίδιο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς του επεξεργάζεται πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αντιπροσωπεύουν προσωπικά δεδομένα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kidsbox.gr ανήκει στην εταιρεία „JOVANIC” LTD, αριθμός καταχώρησης 996856800, εγγεγραμμένο γραφείο και διεύθυνση διαχείρισης: Αθήνα, Νότια Πόλη - Ακρόπολη View 24, Λαγουμίτση, Αθήνα, 17671, Ελλάδα και διαχειρίζεται από τον ίδιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικών Δεδομένων και της σχετικής νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά του κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 («GDPR»). 

Αυτό το έγγραφο σάς ενημερώνει για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ως διαχειριστής, καθώς και για τα δικαιώματά σας. Το kidsbox.gr προσπαθεί να σας παρέχει πλήρεις πληροφορίες στον ιστότοπό του.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι η προτεραιότητά μας. Δεν παρέχουμε ούτε πουλάμε προσωπικά δεδομένα σε άλλα άτομα ή εταιρείες. Εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις παροχής τέτοιων πληροφοριών σε τρίτα μέρη που είναι υπεργολάβοι μας που επεξεργάζονται πληροφορίες εκ μέρους μας και εφαρμόζουν τα προσωπικά μας πρότυπα προστασίας δεδομένων.

 

  1. Ορισμός προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα είναι οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο (όπως e-mail, ονόματα, ηλικία, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, PIN κ.λπ.).

 

III. Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

Το kidsbox.gr συλλέγει, χρησιμοποιεί, αποθηκεύει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται η Εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών και αγαθών στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η παροχή προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες του ιστότοπου είναι προαιρετική. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση του προφίλ πελατών στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τη διαχείριση των αγορών που πραγματοποιήθηκαν ή των λιστών επιθυμιών. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συνοπτικές έρευνες ανά φύλο, ηλικία και παρόμοια με σκοπό τη διαμόρφωση πιο ακριβών προφίλ χρήστη Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Οι τύποι προσωπικών δεδομένων που συλλέγει το kidsbox.gr είναι:

Όταν ένας χρήστης ανοίγει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα διάφορα μενού σε αυτό, οι πληροφορίες λαμβάνονται από ένα πρωτόκολλο πληροφοριών με το ακόλουθο περιεχόμενο:

  • τον ιστότοπο από τον οποίο έρχεστε σε εμάς;
  • Διεύθυνση IP;
  • ημερομηνία της επίσκεψης;
  • ώρα της επίσκεψης;
  • διάρκεια της επίσκεψης;
  • την ερώτηση του χρήστη;
  • το ποσό των δεδομένων που ανταλλάσσονται;
  • τύπος προγράμματος περιήγησης και λειτουργικού συστήματος από το οποίο έχετε πρόσβαση;
  • τοποθεσία από την οποία έχετε πρόσβαση;

 

  1. Τύποι προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε

Κατά την εγγραφή στο kidsbox.gr – όνομα και επώνυμο και e-mail;

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες - όνομα και επώνυμο και e-mail, κινητό τηλέφωνο, χώρα, φύλο, διεύθυνση παράδοσης;

Σε περίπτωση δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και μηνυμάτων που λαμβάνονται βάσει συνδρομής - όνομα και επώνυμο και e-mail, διευθέτηση, διεύθυνση, παιδιά, φύλο, ονόματα παιδιών, ημερομηνία γέννησης των παιδιών;

Κατόπιν αιτήματος στη φόρμα επικοινωνίας - όνομα και επώνυμο και e-mail;

Κατά την έκδοση τιμολογίου - όνομα και επώνυμο, διεύθυνση τιμολογίου, προσωπικός αριθμός ταυτοποίησης, διεύθυνση παράδοσης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιούμενα μέσα πληρωμής, ποσό πληρωμής και προϊόν, ημερομηνία αγοράς. Είναι δυνατόν να ζητήσετε άλλα προσωπικά δεδομένα, τα οποία είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου.

 

  1. Κύριες δραστηριότητες με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών

Οι δραστηριότητες στις οποίες χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα είναι:

  • Κατά τη διαχείριση ενός λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα gr;
  • Κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας;
  • Σε λογιστικές πράξεις που απαιτούνται από το νόμο σε σχέση με την καταγραφή αγορών και δεδουλευμένων φόρων και τελών;
  • Διαχείριση πρόσβασης για εγγεγραμμένους χρήστες;
  • Κατά τη χορήγηση βασικού δανείου από εταιρείες για αγαθά με δόση;
  • Επίλυση διαφορών, επίλυση καταγγελιών και παρόμοιων;
  • Ερώτηση που ελήφθη από εσάς σχετικά με πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία;

 

  1. Χρήση των cookies

Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας.

Τα cookie είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο (δεδομένα σχετικά με τη γλώσσα που χρησιμοποιείται, τον χρόνο σύνδεσης, τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται) ή στον σκληρό δίσκο.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διευκολύνει την πλοήγηση. Χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα cookies:

  • Cookies, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση βασικών λειτουργιών, όπως διαχείριση "καλαθιού" και υποστήριξη αναγνώρισης χρήστη;
  • Προσαρμόσιμα cookie, τα οποία εμφανίζουν σελίδες που έχουν ήδη επισκεφτεί με εξατομικευμένο τρόπο σύμφωνα με προηγούμενες περιόδους σύνδεσης, αγορές κ.λπ;
  • Διαφημιστικά cookie που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε προσφορές από gr σε άλλους ιστότοπους;

Τα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα να μην αποθηκεύουν cookies ή να τα διαγράφουν.

 

VII. Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Η πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Google +, το YouTube, το Twitter και άλλα, προβλέπει ξεχωριστή εγγραφή και αποδοχή των γενικών όρων αυτών των ιστότοπων. Τα προσωπικά σας δεδομένα και ο τρόπος εργασίας μαζί τους γίνονται αντικείμενο σχέσεων μεταξύ του χρήστη και του κοινωνικού δικτύου, μετά την αποδοχή των γενικών τους όρων.

Το Facebook χρησιμοποιεί τα Social Plugins του κοινωνικού δικτύου facebook.com, το οποίο διατηρείται από την Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA. ("Facebook").

Οι προσθήκες αναγνωρίζονται από τα λογότυπα του Facebook (λευκό "f" σε μπλε φόντο ή "ανυψωμένος αντίχειρας") ή απονέμονται το „Facebook Social Plugin”.  Το Facebook συλλέγει δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτά τα πρόσθετα. Οι χρήστες μπορούν να προσεγγίσουν διαφημίσεις στο kidsbox.gr, οι οποίες στοχεύουν σε αυτούς βάσει των πληροφοριών που συλλέγει το Facebook.

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google, Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookie, τα οποία είναι αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, για να βοηθήσει τους χρήστες να αναλύσουν τη χρήση του ιστότοπου από εσάς. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου που λαμβάνονται μέσω cookie μεταδίδονται και αποθηκεύονται συνήθως από την Google σε διακομιστές.

Το Google AdWords είναι μια υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ και στόχευσης συμπεριφοράς που παρέχεται από την Google. Με αυτήν την υπηρεσία, οι διαφημιστικές δραστηριότητες του kidsbox.gr συνδέονται με το διαφημιστικό δίκτυο Adwords μέσω των "cookies". Η χρήση των υπηρεσιών Google AdWords, το  kidsbox.gr δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες.

 

VIII. Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το kidsbox.gr μπορεί να αποκαλύψει συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες σε συνεργάτες που μας έχουν αναθέσει μια συγκεκριμένη υπηρεσία, οι οποίες συχνά σχετίζονται με διάφορες δραστηριότητες μάρκετινγκ που στοχεύουν στους καταναλωτές. Τα προσωπικά στοιχεία θα κοινοποιηθούν από εμάς μόνο με σκοπό την ανάπτυξη υπηρεσιών και διαφήμισης και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους. 

Σε περιπτώσεις όπου οι πληροφορίες κοινοποιούνται σε τρίτους, η Εταιρεία διασφαλίζει ότι η προστασία των δεδομένων διασφαλίζεται σύμφωνα με τα πρότυπα για αυτό. Τα δεδομένα σας θεωρούνται επίσης εμπιστευτικά για τους συνεργάτες μας.

Η αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων είναι δυνατή βάσει νομικών διατάξεων, σε δικαστικές διαδικασίες, σε δικαστικές διαφορές ή κατόπιν αιτήματος δημόσιων και κυβερνητικών αρχών, σε περίπτωση απειλής για την εθνική ασφάλεια εντός ή εκτός της χώρας κατοικίας.

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς εάν διαπιστώσουμε ότι τέτοια αποκάλυψη είναι εύλογα απαραίτητη για την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων ή για την προστασία των δραστηριοτήτων ή των χρηστών μας. Επιπλέον, σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης ή πώλησης, ενδέχεται να μεταφέρουμε οποιαδήποτε και όλα τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται στον ενδιαφερόμενο τρίτο.

 

  1. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε άλλες χώρες

Κατά κανόνα, το kidsbox.gr δεν μεταφέρει τα δεδομένα σας σε τρίτες χώρες εκτός ΕΕ.

 

  1. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το kidsbox.gr έχει λάβει όλα τα μέτρα - διοικητικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα - για την προστασία προσωπικών πληροφοριών από απώλεια, κλοπή και κατάχρηση, καθώς και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, αλλοίωση ή καταστροφή.

Όταν δημοσιεύετε προσωπικά στοιχεία ή τα μοιράζεστε σε φόρουμ, συνομιλίες και κοινωνικά δίκτυα, είναι ορατά σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών και μπορούν να διαβαστούν, να συλλεχθούν ή να χρησιμοποιηθούν.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο kidsbox.gr είναι υποχρεωμένοι και εκπαιδευμένοι να προστατεύουν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, καθώς και να συμμορφώνονται με ορισμένα πρότυπα και μέτρα ασφαλείας. Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων του kidsbox.gr περιορίζεται στον βαθμό που είναι απαραίτητος για την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Κατά την κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους - προμηθευτές ή υπεργολάβους του kidsbox.gr, η Εταιρεία διασφαλίζει ότι παρέχουν επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με το συμφωνημένο πρότυπο.

 

  1. Όροι αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών

Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για την περίοδο ισχύος της εγγραφής σας στο kidsbox.gr. Σε περιπτώσεις όπου έχετε αγοράσει ως επισκέπτης, το αποθηκεύουμε μέχρι τη λήξη του δικαιώματός σας για επιστροφή ή ανταλλαγή, ή μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης των αγαθών που αγοράσατε από εσάς. Εάν οι κανονισμοί απαιτούν άλλες προθεσμίες, τηρούμε και τις εφαρμόζουμε. Ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται, ορίζεται μια περίοδος διατήρησης, μετά την οποία οι πληροφορίες διαγράφονται οριστικά.

 

XII. Τα δικαιώματά σας σε σχέση με την παροχή προσωπικών δεδομένων

Έχετε τις ακόλουθες επιλογές σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων:

  • ελέγξτε την επικαιρότητα των δεδομένων σας. Είναι ορατά σε εσάς μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας gr;
  • το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων;
  • το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή;
  • το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;
  • το δικαίωμα άρνησης της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό τη λήψη επικοινωνιών μάρκετινγκ μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών καναλιών - e-mail, σύντομα μηνύματα κ.λπ;
  • το δικαίωμα καταγγελίας στην Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων εάν πιστεύετε ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας.

Αν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

 

XIII. Ισχύς της πολιτικής προστασίας δεδομένων

Αυτή η πολιτική είναι μακροπρόθεσμη. Οι αλλαγές είναι δυνατές ως αποτέλεσμα της εισαγωγής νέων κανονισμών ή νόμων. Τέτοιες ενημερώσεις θα δημοσιεύονται εγκαίρως στο kidsbox.gr.

 

XIV. Δεδομένα επικοινωνίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

 

  1. Δεδομένα σχετικά με την αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κηφησίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Κέντρο πληροφοριών και επικοινωνίας - τηλ. +30 210 6475600

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα