Η ομάδα του www.kidsbox.gr λαμβάνει τις υποχρεώσεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων πολύ σοβαρά. Προς συμπλήρωση των Γενικών Όρων μας, αυτή η Πολιτική Απορρήτου καθορίζει τον τρόπο, τους σκοπούς, τις βάσεις, την προθεσμία και τους όρους υπό τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η „JOVANIC LTD” ΑΦΜ 996856800 (η „Εταιρεία“), επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τον Γενικό κανονισμό για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Κανονισμός ΕΕ 2016/679) και το Νόμο περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Προς συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις σε αυτή την πολιτική, η Εταιρεία παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας, το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται, τη βάση για την επεξεργασία τους, τις μεθόδους αποθήκευσης και χρήσης τους, όπως και οι περιπτώσεις στις οποίες αυτά παρέχονται σε τρίτους.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του κανονισμού ΕΕ 2016/679, „δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα“ είναι κάθε πληροφορία που αφορά ένα ταυτοποιημένο φυσικό πρόσωπο ή φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, αριθμό ταυτότητας, δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν τη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο του κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (Ο „Γενικός κανονισμός για την προστασία των δεδομένων”), η Εταιρεία εγγυάται ότι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα είναι πάντα σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό και με την ισχύουσα βουλγαρική νομοθεσία στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

1. Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία συλλέγει προσωπικά δεδομένα για:

· Προετοιμασία και σύναψη σύμβασης, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της, και

· Δραστηριότητες μάρκετινγκ - στην περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα παρέχονται μετά από ρητή, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση για τη χρήση τους.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε εσείς επεξεργάζονται αποκλειστικά για τους σκοπούς της δραστηριότητας του ισότοπου www.kidsbox.gr. Οι στόχοι της δραστηριότητάς μας είναι η πώληση αγαθών εξ αποστάσεως, η διαχείριση προφίλ χρηστών στον ιστότοπο και οι στατιστικοί στόχοι που σχετίζονται με εσωτερική ανάλυση και βελτίωση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Η Εταιρεία δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα πέραν εκείνων που απαιτούνται για την άσκηση των δραστηριοτήτων της, ή εκείνων που παρασχέθηκαν από εσάς με την ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας.

2. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

2.1. Για τους σκοπούς σύναψης σύμβασης, παράδοσης των αγαθών και παροχής υπηρεσιών πληροφόρησης πελατών

Για τους σκοπούς σύναψης σύμβασης πώλησης αγαθών συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

· Τρία ονόματα;

· Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

· Τηλέφωνο και διεύθυνση αποστολής;

· Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού;

· Ηλικία;

· Δεδομένα εγγραφής ήχου από το υποστηριζόμενο κέντρο κλήσεων.

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται μέσω της φόρμας παραγγελίας στον ιστότοπό μας - είτε μέσω λογαριασμού χρήστη είτε ως επισκέπτη. Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία συμμετέχει το υποκείμενο των δεδομένων ή για την εφαρμογή προσυμβατικών μέτρων που λαμβάνονται κατόπιν αιτήσεώς του (στοιχείο β παρ. 1 του άρθρου 6 του Κανονισμού).

2.2. Για σκοπούς μάρκετινγκ

Για τα ενημερωτικά δελτία (newsletter) και λοιπές δραστηριότητες μάρκετινγκ, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

· Δύο ονόματα;

· Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

· Άλλα στοιχεία που έχουν παρασχεθεί από εσάς σε σχέση με συγκεκριμένους σκοπούς μάρκετινγκ για τους οποίους έχετε ενημερωθεί;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγονται βάσει ρητής συναίνεσης (στοιχείο α παρ. 1 του άρθρου 6 του Κανονισμού). Η συναίνεση εκφράζεται με εισαγωγή μέρους των παραπάνω στοιχείων και σημείωση πλαισίου – τετραγωνιδίου επιλογής „Συμφωνώ όπως χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τη λήψη ενημερωτικών δελτίων και έλαβα γνώση της πολιτικής απορρήτου“.

2.3. Τεχνικές πληροφορίες

Κάθε φορά που ανοίγετε την ιστοσελίδα www.kidsbox.gr ή / και διάφορες υποσέλιδες της, εμείς λαμβάνουμε πληροφορίες με τη μορφή πρωτοκόλλου πληροφοριών με το ακόλουθο περιεχόμενο:

· Τη διεύθυνση IP σας και την ιστοσελίδα από την οποία παραπεμφθήκατε στον ιστότοπό μας;

· Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στην ιστοσελίδα μας και τα τμήματα που επισκεφθήκατε;

· Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα;

· Άλλου τύπου τεχνικές πληροφορίες σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις του πληροφοριακού συστήματος;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγονται βάσει ρητής συναίνεσης (στοιχείο α παρ. 1 του άρθρου 6 του Κανονισμού). Η συναίνεση εκφράζεται με ένα κλικ στο πλήκτρο „Συμφωνώ“ στο πεδίο „Έλαβα γνώση της πολιτικής απορρήτου της „JOVANIC LTD” και συμφωνώ να χρησιμοποιώ cookies κατά τη χρήση της ιστοσελίδας”.

2.4. Λοιπά δεδομένα

Σε σχέση με τις νομικές απαιτήσεις και τους διάφορους τύπους προϊόντων που προσφέρονται από τον ιστότοπο, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η συλλογή άλλου τύπου προσωπικών δεδομένων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Εταιρεία θα σας ενημερώσει ρητά για τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται, για τη βάση συλλογής τους και για τους σκοπούς της επεξεργασίας τους.

3. Προσωπικά δεδομένα που δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία

Η Εταιρεία δεν συλλέγει και δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα τα οποία:

· αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνική καταγωγή των καταναλωτών ή άλλα δεδομένα σχετικά με την υγεία ή την ψυχική τους κατάσταση;

· αποκαλύπτουν πολιτικά φρονήματα, θρησκεία ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή συμμετοχή σε συνδικάτα;

· αποκαλύπτουν γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα ή δεδομένα σχετικά με τον γενετήσιο προσανατολισμό των χρηστών.

4. Λόγοι και σκοποί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που παρέχονται υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τους αναφερόμενους στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου λόγους και σκοπούς.

Η Εταιρεία δεν λαμβάνει αποφάσεις με αυτοματοποιημένο τρόπο και τα δεδομένα που παρασχέθηκαν δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς διαφήμισης ή μάρκετινγκ και δεν θα παρασχεθούν σε τρίτους, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις, και συγκεκριμένα:

· όταν προβλέπεται από νόμο;

· εφόσον ζητηθεί νόμιμα από αρμόδια δημόσια ή δικαστική αρχή;

· όταν λάβουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας για αυτό.

4.1. Λόγοι επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Λόγοι επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι οι ακόλουθοι:

· Προσυμβατικές και συμβατικές σχέσεις με πελάτες σε σχέση με τη σύναψη σύμβασης για την αγορά αγαθών από απόσταση;

· Η ρητή και ελεύθερα δηλωμένη συναίνεσή σας για την επεξεργασία συγκεκριμένου τύπου προσωπικών δεδομένων;

· Νομικές απαιτήσεις που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Εταιρείας.

4.2 Σκοποί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Εταιρεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους λόγους που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και για τους σκοπούς:

· της εκτέλεσης όλων των ενεργειών που σχετίζονται με τη σύναψη σύμβασης μεταξύ της Εταιρείας και του καταναλωτή;

· της εκτέλεσης παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα;

· των λογιστικών και νομικών απαιτήσεων;

· της διαχείρισης του προφίλ χρήστη σας ή της χρησιμοποίησης του τμήματος blog του ισότοπου;

· της ειδοποίησης σας για νέες εκπτώσεις και πρόσφατες προσφορές;

· της άσκησης των δικαιωμάτων σας επιστροφής και εξυπηρέτησης μετά την πώληση;

· απάντησης σε αιτήματα και ερωτήσεις.

5. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των παρασχεθέντων δεδομένων

Η Εταιρεία αποθηκεύει τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο χρονικές προθεσμίες αποθήκευσης. Το βασικό κριτήριο βάσει του οποίου θα καθορίσουμε τη διάρκεια της επεξεργασίας είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο είναι απαραίτητες οι πληροφορίες.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν επιτευχθεί σύναψη σύμβασης, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν έγκαιρα. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται για την εκτέλεση μιας σύμβασης θα αποθηκεύονται για το χρονικό διάστημα της εφαρμογής της. Στις περιπτώσεις στις οποίες επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα βάσει της συγκατάθεσής σας, αυτά θα αποθηκεύονται μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας και να ασκήσετε το δικαίωμα να διαγραφούν όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει.

6. Τεχνική ασφάλεια όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία έχει εφαρμόσει όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτούνται για την επεξεργασία και την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 της ΕΕ και την ισχύουσα νομοθεσία της Βουλγαρίας.

Τα ληφθέντα μέτρα αντιστοιχούν στους συγκεκριμένους κινδύνους που συνδέονται με την επεξεργασία και την αποθήκευση των παρεχόμενων προσωπικών δεδομένων. Έχει εξασφαλιστεί οργανωτικά και τεχνικά η προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, αλλοίωση, κλοπή ή παράνομη πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων τρίτων.

7. Cookies

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kidsbox.gr, χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα πλοήγησης ιστού σας και είναι απαραίτητα για τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας και να παρέχουμε βελτιωμένη πλοήγηση. Μας δίνουν πληροφορίες για το αν έχετε ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπο ή είστε νέος επισκέπτης. Τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα και δεν συλλέγουν άλλες πληροφορίες που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση σας.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookies, παρακαλούμε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας για να διαγράψει όλα τα cookies από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, να μην αποδέχεται τα cookies ή να σας προειδοποιεί πριν την αποθήκευση cookies.

Για να μάθετε σχετικά με τους συγκεκριμένους τύπους cookie που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος www.kidsbox.gr използва, μπορείτε να ενημερωθείτε για την Πολιτική cookies μας (Cookie policy).

8. Ανταλλαγή και κοινολόγηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εταιρεία μπορεί να γνωστοποιεί ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε συνεργάτες μας ή σε υπεργολάβους που συνεργάζονται μαζί μας, μέσω της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Εταιρείας ή βοηθούν την Εταιρεία στις δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Η Εταιρεία μπορεί να γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένου και σε τρίτους που βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τηρώντας τις απαιτήσεις του Κανονισμού, όπως:

· Κατά την οργάνωση παιχνιδιών, διαγωνισμών ή προωθήσεων σύμφωνα με τους κανόνες των συγκεκριμένων παιχνιδιών;

· Σε μεταφορείς και / ή άλλους τρίτους που οργανώνουν την παράδοση των προϊόντων;

· Σε τρίτους με τους οποίους η Εταιρεία έχει συμβατικές σχέσεις που αφορά εκτέλεση παράδοσης και μέτρηση του περιεχομένου ή διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων και διακομιστών (servers) για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου, πλατφόρμες ανταλλαγών (Ad Exchanges), εργαλεία δημοσίευσης (SSP), εργαλεία διαφήμισης (DSP);

· σε τρίτους με τους οποίους η Εταιρεία έχει συμβατικές σχέσεις για τη χρήση εικονικών προσωπικών Διακομιστών (VPS);

· σε τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες για τη βελτίωση της διαφημιστικής στόχευσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εταιρείας;

· Σε γενικά αναγνωρισμένους παρόχους υπηρεσιών που έχουν δηλώσει δημοσίως συμμόρφωση με τις πολιτικές GDPR και με τις πολιτικές e-privacy, όπως το Google και το Facebook. Η συγκατάθεση περιλαμβάνει επίσης την εισαγωγή και χρήση μοναδικών ψευδοαναγνωριστικών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies, localStorage ή άλλης κατάλληλης κοινής τεχνολογίας ιστού;

· σε παρόχους υπηρεσιών server και cloud που σχετίζονται με τις παραγγελίες και την εξυπηρέτηση από το τηλεφωνικό κέντρο;

· Τρίτα μέρη που παρέχουν υπηρεσίες στην Εταιρεία ως λογιστές, ελεγκτές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, διαφημιστικούς και PR οργανισμούς ή εταιρείες που ασκούν δραστηριότητες συστηματικής διαχείρισης δεδομένων.

Η εταιρεία θα διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους μόνο μετά από ρητή εξασφάλιση των τεχνικών και νομικών μηχανισμών με τους οποίους θα γίνει η επεξεργασία των διαβιβαζόμενων στοιχείων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 679/2016 και της βουλγαρικής νομοθεσίας.

Η Εταιρεία υποχρεούται να προβεί σε όλες τις ενέργειες έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υπό την επιφύλαξη των απαιτήσεων εμπιστευτικότητας που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

9. Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Σύμφωνα με τον Κανονισμό, κάθε υποκείμενο προσωπικών δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

9.1. Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να μάθετε δωρεάν τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε και αν επεξεργαζόμαστε τέτοια.

9.2. Δικαίωμα διόρθωσης

Σε περίπτωση αναντιστοιχίας μεταξύ των δεδομένων σας και αυτών που επεξεργαζόμαστε, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, οποιαδήποτε δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς και είναι ανακριβή.

9.3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή αποκλεισμό της επεξεργασίας ορισμένων δεδομένων. Τέτοιες περιπτώσεις είναι η ανάγκη επαλήθευσης της ακρίβειας των προσωπικών σας δεδομένων, της νομικής βάσης για την επεξεργασία τους ή της παράνομης επεξεργασίας.

9.4. Δικαίωμα διαγραφής

Σε περίπτωση που ο σκοπός της επεξεργασίας εξέλειπε, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των δεδομένων που επεξεργάζονται από εμάς.

9.5. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα που έχετε παράσχει ηλεκτρονικά για την ίδια υπηρεσία αλλά από άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταβίβαση τους σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας σε αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Αυτό το δικαίωμα εφαρμόζεται μόνο για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει με τη συγκατάθεσή σας.

9.6. Δικαίωμα εναντίωσης

Αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε. Το εν λόγω δικαίωμα ισχύει μόνο για τα δεδομένα η επεξεργασία των οποίων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στον υπεύθυνο επεξεργασίας, όπως και για δεδομένα, η επεξεργασία των οποίων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τρίτος, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύει το συμφέρον του υποκειμένου των δεδομένων.

9.7. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης

Σε περίπτωση παροχής δεδομένων με βάση τη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα οποτεδήποτε να δηλώσετε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για την επεξεργασία του συγκεκριμένου είδους δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

9.8. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο διαβιβάστηκε η αίτηση που υποβλήθηκε από εσάς σε σχέση με οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα ή πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε νόμιμα τα προσωπικά σας δεδομένα, τότε έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία είναι η εποπτική αρχή που είναι αρμόδια για την εφαρμογή του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 και του νόμου περί της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, μπορείτε να στείλετε τη σχετική αίτηση με το συγκεκριμένο αίτημά σας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφησίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Κέντρο πληροφοριών και επικοινωνίας - τηλ. +30 210 6475600
Χώρος υποδοχής - ώρες λειτουργίας 9:00 - 13:00
Ιστοσελίδα: https://www.dpa.gr/

Για σκοπούς επικαιροποίησης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, αυτή μπορεί να τροποποιηθεί στο σύνολό της ή σε ορισμένα μέρη της οποτεδήποτε χωρίς ειδική ειδοποίηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε περιοδικά την ενημερότητα της παρούσας Πολιτικής, ενώ η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης θα αναγράφεται.

Η πολιτική αυτή εγκρίθηκε στις 20.11.2018 και έκτοτε δεν έχει τροποποιηθεί.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα