Ο στόχος μας

Η σημαντικότερη αποστολή μας είναι να προσφέρουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για τους γονείς και τα παιδιά.

Η μάρκα μας Kidso (τα πάντα για το παιδί 0-14 χρ.) δημιουργήθηκε με το σκεπτικό να δώσουμε στους γονείς ένα σημείο όπου μπορούν να βρουν όλα όσα το παιδί τους χρειάζεται.

Πιστεύουμε ότι η ύπαρξη των παιδιών είναι μια καθημερινή γιορτή, εμπνευσμένοι από την ευτυχία που αυτά φέρνουν στη ζωή μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στηρίζουμε τους γονείς σε κάθε βήμα αυτής της περιπέτειας, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Τι προϊόντα θα βρείτε?

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στο καταστήματα είναι αποδεδειγμένης ποιότητας παγκόσμιων και βούλγαρων κατασκευαστών. Φροντίζουμε για την υγεία των παιδιών και την ξενοιασιά των γονέων τους και για αυτό κάθε προϊόν στο κατάστημά μας διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας.

Γνωρίζουμε την ποικιλία τόσο καλά ώστε να μπορούμε πάντα να σας καθοδηγούμε στην επιλογή του σωστού προϊόντος και να απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις. Και επειδή γνωρίζουμε ότι τα όνειρα των παιδιών δε δικαιολογούν αναβολές, προτείνουμε μόνο διαθέσιμα προϊόντα, τα οποία μας επιτρέπουν να έχουμε παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών και γρήγορη και επαρκή εξυπηρέτηση για κάθε τυχόν παράπονο.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα