Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το kidsbox.gr, αποστέλλονται με κάρτα εγγύησης και εμπορική εγγύηση από τον κατασκευαστή. Η περίοδος εγγύησης αναφέρεται σαφώς στην κάρτα εγγύησης για κάθε προϊόν. Η εγγύηση ισχυεί από την ημέρα παραλαβής των εμπορευμάτων και η ίδια ισχύει μόνο εάν έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης των αντίστοιχων προϊόντων.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Σε περίπτωση ζημιών που καλύπτονται από την εγγύηση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το kidsbox.gr χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται και να έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι εγγύησης:

  • παράδοση του προϊόντος στην αρχική του συσκευασία, μαζί με πλήρως συμπληρωμένη κάρτα εγγύησης;
  • παροχή φορτωτικής ή / και τιμολογίου ή / και απόδειξης παραλαβής;
  • γραπτή περιγραφή του ελαττώματος και των περιστάσεων υπό τις οποίες ανακαλύφθηκε;
  • τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Το kidsbox.gr θα απαντήσει εντός 14 ημερών σχετικά με το δικαίωμα για υπηρεσία εγγύησης. Εάν δικαιούται, η περίοδος αφαίρεσης ελαττωμάτων είναι 30 ημέρες από την παράδοση του κατεστραμμένου αγαθού, σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται παραπάνω.

Ζημιές που προκύπτουν από ακατάλληλη χρήση, εγκατάσταση, αποθήκευση, λειτουργία, μεταφορά ή μη εξουσιοδοτημένη επισκευή του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Η εγγύηση δεν ισχύει αν δεν τηρούνται οι οδηγίες συναρμολόγησης, εγκατάστασης ή λειτουργίας του αντίστοιχου προϊόντος. Αυτές οι ζημιές μπορούν να επισκευαστούν με δικά σας έξοδα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα