Στο kidsbox.gr πιστεύουμε ότι ο πελάτης είναι πάντα σωστός. Γι 'αυτό προσπαθούμε να βρούμε μια λύση και δίκαιο συμβιβασμό για τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχουμε, συνιστούμε τις ακόλουθες επιλογές:

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Εδώ, οι συνάδελφοί μας θα εξοικειωθούν με την περίπτωσή σας και θα επικοινωνήσουν ξανά για να σας προσφέρουν μια λύση.

  2. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  [email protected].  Απαντούμε μέσα σε μια μέρα.

  3. Μπορείτε να καταχωρήσετε την καταγγελία σας στην  πλατφόρμα ευρωπαϊκής επίλυσης διαφορών (ADR), την οποία διαχειρίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εκεί θα επικοινωνήσουμε και θα επιλύσουμε τα παράπονά σας σύμφωνα με τους κανόνες της πλατφόρμας. Θα μιλήσετε ξανά απευθείας σε εμάς, αλλά σύμφωνα με τη διαδικασία OPC, τη μορφή, τους κανόνες και τις προθεσμίες.

  4. Εάν η περίπτωσή σας δεν επιλυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις εθνικές αρχές καταναλωτών. Συχνά, πρόκειται για την  Ανεξάρτητη Αρχή - Συνήγορος του Καταναλωτή (Λ. Αλεξάνδρας 144., Τ.Κ. 11471, Αθήνα, τηλ. 210 6460862) διάφορες επιτροπές του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) (Λεωφόρο Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2, Τ.Κ. 115 26, Αθήνα, τηλ. 213 2145800) ή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Μεσογείων 284, Τ.Κ. 155 62, Χολαργός, τηλ. 213 2040 000).

  5. Σε περιπτώσεις όπου δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με κανένα από τα παραπάνω μέσα, έχετε το δικαίωμα να διεκδικήσετε και τα δικαιώματά σας σε δικαστήριο.


Για εμάς, η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών και οι ικανοποιημένοι γονείς είναι κορυφαίες προτεραιότητες. Για αυτό, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσουμε τα αιτήματά σας και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα