Φίλτρο από

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Εποχή

Δείτε αλλα... Κρύψε

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

6 123

Μάγειρας 

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Αυτά είναι σετ συσκευών κουζίνας, σόμπες, κουζίνες ή σκεύη που αντιπροσωπεύουν τον τρόπο παρασκευής του φαγητού. Ένα ενδιαφέρον φαινόμενο είναι ότι όλο και περισσότερα μικρά αγόρια ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια ενός σεφ. Η εξήγηση για αυτό είναι ότι περισσότεροι άνδρες σεφ γίνονται διασημότητες χάρη στα κοινωνικά μέσα και την τηλεόραση.

Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, τα πρότυπα τους είναι ενήλικες. Συχνά μέσω τέτοιων παιχνιδιών τους μιμούνται. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύουν ότι αυτά τα επαγγέλματα είναι νόημα και ικανοποιητικά. Στο παιχνίδι τους, κάνουν με ασφάλεια τα πράγματα που κάνουν οι ενήλικες. Τέτοιες δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά να ωριμάσουν πιο γρήγορα συναισθηματικά.

Τα περισσότερα παιχνίδια κατ 'επάγγελμα - ο σεφ είναι σχεδιασμένος για παιδιά άνω των 3 ετών Κάθε τέτοιο παιχνίδι από το επάγγελμα έχει προτεινόμενη ηλικία που αναγράφεται στη συσκευασία. Οι ίδιες ηλικιακές συστάσεις αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Όλες οι συσκευές και τα εργαλεία κουζίνας είναι ασφαλείς - οι σόμπες δεν έχουν υψηλή θερμοκρασία, τα μαχαίρια δεν είναι αιχμηρά, οι γλάστρες και τα τηγάνια δεν είναι βαριά και είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, τα κύπελλα δεν σπάνε. Ωστόσο, μην αφήνετε τα παιδιά χωρίς επίβλεψη και να τους διδάξετε πριν από τους αγώνες πώς θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα διαφορετικά μέρη. Τις περισσότερες φορές τα παιδιά παίζουν μαζί. Δεδομένου ότι το μαγείρεμα στο σπίτι είναι καθημερινή δραστηριότητα, τα μικρά παιδιά μιλούν, συζητούν μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν με τον τρόπο (μοντέλο) που έχουν δει από ενήλικες. Για το λόγο αυτό, η κουζίνα και το παιχνίδι των σεφ προτείνουν συλλογικές δραστηριότητες.

Αυτός είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και προσέγγισης μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξουν πώς να προετοιμάσουν φαγητό για την οικογένεια. Εάν το μικρό κορίτσι ενδιαφέρεται για αυτήν τη δραστηριότητα, τότε αργότερα τα παιδιά θα παίζουν μεταξύ τους, θα αλλάξουν τα παιχνίδια τους και θα αναπτύξουν το μαγείρεμα με τον δικό τους τρόπο.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα