Φίλτρο από

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

4 22

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Εποχή

Δείτε αλλα... Κρύψε

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Κράνη και προστατευτικά

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Ένα κράνος είναι το πιο σημαντικό μέσο προστασίας. Προστατεύει το κεφάλι από τραυματισμούς κατά την πτώση και το πιο σημαντικό μπορεί να αποτρέψει εγκεφαλικούς τραυματισμούς. Τραυματισμοί στο κεφάλι και εγκεφαλική βλάβη μπορεί να είναι θανατηφόρα Η χρήση κράνους έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει τραυματισμό ή θάνατο στο 85% των πτώσεων ή παρόμοια ατυχήματα.

Τα κράνη και τα προστατευτικά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εξοπλισμού κατά την άσκηση διαφόρων δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιούνται συχνότερα όταν οδηγούν τρίκυκλα, ποδήλατα, πατίνια, πατίνια και πατίνια. Κατά την άσκηση χειμερινών σπορ - χόκεϊ επί πάγου, χειμερινό πατινάζ, σκι ή σνόουμπορντ, χρειάζονται επίσης καθώς αυτές είναι δραστηριότητες στις οποίες το παιδί πρέπει να είναι ασφαλές.

Τα κράνη έχουν πολύ διαφορετικό σχήμα, υλικό από το οποίο κατασκευάζονται και έχουν διαφορετικούς τρόπους στερέωσης. Ο λόγος για αυτό είναι ότι για διαφορετικά αθλήματα οι ανάγκες είναι διαφορετικές, οι πτώσεις είναι από διαφορετικά ύψη και τα πιθανά χτυπήματα στο κεφάλι είναι διαφορετικά. Ως αποτέλεσμα, πολλά μοντέλα εμφανίζονται στην αγορά και είναι ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικά αθλήματα. Χρησιμοποιήστε το κράνος, μόνο για το άθλημα για το οποίο προορίζεται. Το αν ένα κράνος είναι καλό ή όχι μπορεί να καθοριστεί από τα ακόλουθα κριτήρια : πρέπει να έχει σημάνσεις δεν πρέπει να είμαστε ελαφριοί πρέπει να έχει μια μαλακή εσωτερική πλευρά που μπορεί να πλυθεί εύκολα Τα ποιοτικά κράνη έχουν οπές εξαερισμού που αποτρέπουν την εφίδρωση του κεφαλιού. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, τα ποιοτικά κράνη έχουν επίσης στοιχεία που αντανακλούν το φως, γεγονός που καθιστά το χρήστη του κράνους πιο ορατό τις σκοτεινές ώρες της ημέρας.

Προκειμένου να υπάρχει ένα κοινό κριτήριο για την ασφάλεια και την εφαρμογή, έχουν εισαχθεί κοινά ευρωπαϊκά πρότυπα για την επαλήθευση και την επιβεβαίωση της συμμόρφωσης του εξοπλισμού ατομικής προστασίας με ορισμένα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Όλα τα κράνη που φέρουν τις ενδείξεις EN 1077 ή EN 1078 είναι πιστοποιημένα και πληρούν αυτό το πρότυπο.

Το κράνος πρέπει να βρίσκεται στο κεφάλι χωρίς να είναι πολύ σφιχτό και δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρό. Τα περισσότερα κράνη έχουν διαστάσεις που αντιστοιχούν στην περιφέρεια της κεφαλής σε εκατοστά. Οι ιμάντες κράνους (συνήθως με κούμπωμα με πηγούνι) είναι υποχρεωτικοί στη χρήση και δεν πρέπει ποτέ να ξεκουμπώνονται.

Τα γόνατα και οι αγκώνες συχνά δεν τους αρέσουν τα παιδιά. Τα βρίσκουν βαριά, άβολα και σφιχτά επειδή περιορίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία τους. Αν και αυτά τα παράπονα είναι συχνά δικαιολογημένα, αυτά τα αξεσουάρ αποτρέπουν τραυματισμούς από ιπτάμενα αντικείμενα (μπάλες, χόκεϊ κ.λπ.), αποτρέπουν επιφανειακούς τραυματισμούς σε περίπτωση πτώσης και αποτρέπουν κατάγματα σε περίπτωση πτώσης ή σύγκρουσης με άλλο παιδί ή ενήλικα. .

Ανάλογα με τον τύπο δραστηριότητας, διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, καθώς και διαφορετικές εξωτερικές επιφάνειες. Για ορισμένα αθλήματα το εξωτερικό μέρος πρέπει να είναι μαλακό, ενώ για άλλες δραστηριότητες το εξωτερικό περίβλημα είναι πλαστικό. Για καλή προστασία - τα μαξιλάρια γόνατος και αγκώνων έχουν εύκολη ελαστική στερέωση και μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με το μέγεθος του γόνατος ή του αγκώνα του παιδιού. Τις περισσότερες φορές, τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι και έχουν σχεδιαστεί για να πλένονται. Για να μην περιοριστούν οι κινήσεις του παιδιού, τα γόνατα και οι αγκώνες μπορούν να έχουν κινητά μέρη που κινούνται με τον ίδιο τρόπο όπως το παιδί.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα