Φίλτρο από

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

3 8

Καπέλα

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Συνιστάται καπέλα με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι για νεογέννητα και μικρά μωρά. Με αυτόν τον τρόπο το κεφάλι του παιδιού αναπνέει και το καπέλο είναι ευχάριστο στην αφή. Για μεγαλύτερα παιδιά που είναι δραστήρια και παίζουν έξω, συνιστώνται καπέλα από πολυεστέρα ή μείγμα μεταξύ βαμβακιού και πολυεστέρα. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο κεφάλι να αναπνέει, είναι ευχάριστο στην αφή και ανθεκτικό στις ακτίνες UV.

Το καπέλο πρέπει να έχει γείσο που προσφέρει καλή προστασία στο μέτωπο και το πρόσωπο του παιδιού. Υπάρχουν μοντέλα που καλύπτουν όχι μόνο το κεφάλι και το πρόσωπο, αλλά και το λαιμό (τα λεγόμενα καπέλα πεζοπορίας). Πολύ συχνά τα παιδιά δεν ανέχονται καπέλα και τα βγάζουν - για αυτόν τον λόγο, η στερέωση του καπέλου κάτω από το πηγούνι μπορεί να αποδειχθεί μια καλή λύση.

Πολλοί γονείς θεωρούν το καπέλο μόνο ως αξεσουάρ μόδας και η επιλογή του χρώματος σχετίζεται μόνο με τις τρέχουσες τάσεις. Όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία, συνιστάται να φοράτε καπέλα με ελαφρύτερα χρώματα το καλοκαίρι. Λευκά και ανοιχτόχρωμα καπέλα προσελκύουν λιγότερο ηλιακό φως, έτσι το κεφάλι του παιδιού θα αισθάνεται πιο άνετα.

Για να είναι το καπέλο άνετο και πρακτικό, πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις. Το καπέλο πρέπει να είναι ελαφρύ - αυτό είναι βολικό για τα παιδιά. Το καπέλο πρέπει να κοπεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπεται στο κεφάλι να αναπνέει και ο ιδρώτας να εξατμίζεται. Τα υφάσματα του καπέλου δεν πρέπει να ταιριάζουν, να είναι ανθεκτικά και να πλένονται. Ο πολυεστέρας είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ύφασμα. Το καπέλο πρέπει να προστατεύει όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και το κεφάλι και το λαιμό. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορα περιφερειακά, γείσο και σανίδες στο πίσω μέρος. Κοιτάξτε προσεκτικά την περικοπή που σας αρέσει, αφαιρέστε από τις τάσεις της μόδας και αξιολογήστε αν το καπέλο προστατεύει το παιδί σας. Τις περισσότερες φορές τα καπέλα είναι καθολικού μεγέθους . Τα καλύτερα καπέλα έχουν τους δικούς τους δεσμούς ή ιμάντες που επιτρέπουν τουλάχιστον μια μικρή προσαρμογή του μεγέθους. Είναι πιο πρακτικά επειδή μπορούν να προσαρμοστούν στο κεφάλι του παιδιού ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα