• Μειωμένη τιμή

Deluxe Παιχνίδι κατασκευών σε ξύλινο κουτί σε 82 μέρη

70_85268
Trustpilot stars
Τιμή: 62,17 
77,72 €
Εξοικονομείτε 15,54 €
Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 2.2 κιλά

Παιχνίδι κατασκευών Deluxe σε ξύλινο κουτί σε 82 μέρη Game Movil.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Το σετ περιλαμβάνει: 65 χρωματιστά μέρη σε 4 μεγέθη, 1 ατμομηχανή, 2 βαγόνια, 6 καμπύλες και 4 ευθείες ράγες, 4 άτομα και αυτοκόλλητα.

Κατασκευασμένο στην Ισπανία.

Μάρκα: Game Movil
Ηλικία: 3+ ετών
Φύλο: Αγόρι
Αριθμός αντικειμένων: 82 τεμάχια
Βάρος: 2,17 kg
Υλικό: Υψηλής ποιότητας αβλαβή υλικά
Περιεχόμενα: Το σετ περιλαμβάνει: 65 χρωματιστά μέρη σε 4 μεγέθη, 1 ατμομηχανή, 2 βαγόνια, 6 καμπύλες και 4 ευθείες ράγες, 4 άτομα και αυτοκόλλητα. Τα 4 μοντέλα έχουν ύψος 2,35 cm και πλάτος 3,2 cm. Τα μήκη τους είναι 3,2 cm, 4,8 cm, 6,4 cm και 9,6 cm
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Το προϊόν επιτρέπει στο παιδί να αποκτήσει διαφορετικά σχήματα οργανώνοντας και συναρμολογώντας. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ακίνδυνα υλικά. Παίζοντας με αυτό, το παιδί θα αναπτύξει δημιουργική σκέψη, φαντασία και επιδεξιότητα. Τα τουβλάκια της κατασκευής συσκευάζονται σε ξύλινη θήκη με λαβή για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Έχει διαστάσεις 25,5 x 37,5 x 13 cm, καθιστώντας το ιδανικό για ένα δώρο. Προσοχή, μην αφήνετε το παιδί χωρίς επίβλεψη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το προϊόν περιέχει μέρη που μπορεί να καταπιεί το παιδί! Κατασκευασμένο στην Ισπανία.
Οφέλη: Η διάταξη κύβων και μπλοκ ενισχύει επίσης την αίσθηση της απόστασης, της θέσης στο χώρο και βελτιώνει τον προσανατολισμό. Βελτιώνει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Η ένωση μπλοκ διαφορετικού μεγέθους και χρώματος απαιτεί διαφορετικά δυνατά σημεία και ενέργειες από τα παιδιά. Αυτό βελτιώνει τις κινήσεις τους. Τα παιχνίδια κατασκευών και μπλοκ αναπτύσσουν τη γνωστική ευελιξία των παιδιών - την ικανότητά τους να εστιάζουν σε διαφορετικά θέματα πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Αυτή είναι μια πολύ απαραίτητη δεξιότητα για τη σχολική περίοδο. Αναπτύσσονται δεξιότητες ομιλίας. Ενώ παίζουν σε μια ομάδα, τα παιδιά εξηγούν τις ιδέες τους και προσπαθούν να περιγράψουν τι έχουν κάνει. Αυτές οι έντονες συνομιλίες μεταξύ τους ενισχύουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες. Αναπτύσσει δημιουργική σκέψη. Η ποικιλία των σχημάτων και των χρωμάτων επιτρέπει στο παιδί να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του. Δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορεί να κατασκευαστεί. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτά τα παιχνίδια - τα παιδιά έχουν πλήρη ελευθερία να δημιουργούν χωρίς φόβο αποτυχίας ή λάθους. Αναπτύσσει πολύπλευρη σκέψη. Στο παιχνίδι των κατασκευών, τα παιδιά βλέπουν διαφορετικές λύσεις σε ένα έργο από διαφορετικούς συμμετέχοντες στην ομάδα. Έτσι εμπλουτίζουν την άποψή τους. Αναπτύσσει μαθηματικές δεξιότητες. Τα παιδιά που παίζουν κατά την προσχολική ηλικία με κατασκευές είναι καλύτερα στην επίλυση προβλημάτων. Λόγω της μέτρησης, του συνδυασμού και της ταξινόμησης των μπλοκ κατά μέγεθος και χρώμα, η σκέψη τους έχει αναπτύξει δεξιότητες στην άλγεβρα. Λόγω της συμμετρίας, της αίσθησης της ισορροπίας, των ευθειών και των δομών που είναι διατεταγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταρρέουν, έχουν αναπτύξει υποσυνείδητες δεξιότητες στη γεωμετρία. Ενθαρρύνει την ομαδική εργασία. Όταν τα παιδιά παίζουν μαζί, πρέπει να συμφωνήσουν για το τι χτίζουν - ένα σπίτι, μια βάρκα ή έναν πύραυλο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μαθαίνουν να περιμένουν τη σειρά τους, να ακούνε, να μοιράζονται ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα