Απορρυπαντικό με προβιοτικά για μπάνιο, ντους και τουαλέτα, πλαστικό μπουκάλι με διανομέα, 420 ml.

240220_old
Trustpilot stars
Τιμή: 4,12 
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 1.0 κιλά

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, Ντουζιέρα και τουαλέτα - σχεδιασμένο για νεροχύτες, μπανιέρες, καμπίνες ντους, πλακάκια, λεκάνες τουαλέτας και άλλα.

Συνιστάται για άτομα με άσθμα και αλλεργίες.

Σημείωση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2–25˚C.

 

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
Τύπος: καθαριστικό για μπάνιο, ντους και τουαλέτα
Συσκευασία: πλαστικό δοχείο με αντλία ψεκασμού
Συσκευασία: 420 ml.
Οφέλη: Συνιστάται για χρήση σε σπίτια με σηπτικές δεξαμενές και άλλα αυτόνομα συστήματα αποχέτευσης. Η μέγιστη υγιεινή επιτυγχάνεται μόνο με φυσικά συστατικά.
Συστατικά: Φόρμουλα με προβιοτικά που περιέχει νερό, βιώσιμους μικροοργανισμούς, νιτρικό μαγνήσιο, χλωριούχο μαγνήσιο, ανθρακικό ασβέστιο, σκόνη ξανθάνης, βενζισοθειαζολινόνη / μεθυλοθειαζοζολινόνη
Δεν περιέχει: φωσφορικά άλατα, λευκαντικά με βάση το χλώριο, ισχυρούς διαλύτες, διαβρωτικά, αρώματα, χρωστικές και ΓΤΟ.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά. Ψεκάστε σε μια επιφάνεια ή ένα υγρό σφουγγάρι, αφήστε το να δράσει για 2-5 λεπτά, τρίψτε με ένα σφουγγάρι ή βούρτσα, ξεπλύνετε με νερό.
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2 - 25˚C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.
Πρόσθετες πληροφορίες: Βραβευμένο με οικολογικό πιστοποιητικό. Απολύτως ασφαλές για όλους τους τύπους επιφανειών. Σε αντίθεση με τα τυπικά χημικά καθαριστικά, διεισδύει εύκολα σε ρωγμές και πόρους στις επιφάνειες, παρέχοντας βαθύ καθαρισμό και εξάλειψη των οσμών. Μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση αντί των διαβρωτικών χημικών καθαριστικών.  Επαγγελματικό καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο - σχεδιασμένο για νεροχύτες, μπανιέρες, καμπίνες ντους, πλακάκια, τουαλέτες και άλλα. Καθαρίζει επιφάνειες από πορσελάνη, κεραμικές, fiberglass και ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς να τις χαράσσει. Αφαιρεί τη βρωμιά, τα υπολείμματα σαπουνιού και τα άλατα. Αφαιρεί αμέσως τις δυσάρεστες οσμές.

Pereu Marina Zepos & Gianopoulos
2021-11-24 12:13:40
Comment rating
Απορρυπαντικό
Εξαιρετικής ποιότητας

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα