Αφαιρετικό οσμών με προβιοτικά, πλαστικό δοχείο με αντλία ψεκασμού, 420 ml.

240270_old
Trustpilot stars
Τιμή: 4,12 
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 1.0 κιλά

ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΣΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ.

Χωρίς φωσφορικά άλατα, λευκαντικά με βάση το χλώριο, ισχυρούς διαλύτες, διαβρωτικά, χρωστικές και ΓΤΟ.

Σημείωση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2–25˚C.

 

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
Τύπος: αφαίρεση οσμών
Συσκευασία: πλαστικό δοχείο με αντλία ψεκασμού
Συσκευασία: 420 ml.
Οφέλη: Η μέγιστη υγιεινή επιτυγχάνεται μόνο με φυσικά συστατικά, που δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι φιλικά στο περιβάλλον.
Συστατικά: Φόρμουλα με προβιοτικά που περιέχει νερό, βιώσιμους μικροοργανισμούς, ανιονικά τασιενεργά <5%, μη ιονικά τασιενεργά<5%, αρωματικά μέσα <5%: σαλικυλικό βενζύλιο, κιτρονελλόλη, λιλάριο, λιναλοόλη, βενζισοθειαζολίνες.
Δεν περιέχει: φωσφορικά, λευκαντικά με βάση το χλώριο, ισχυρούς διαλύτες, διαβρωτικά, χρωστικές και ΓΤΟ. Ουδέτερο pH, βιοαποικοδομήσιμο, μη δοκιμασμένο σε ζώα. Συνιστάται για χρήση σε σπίτια με σηπτικές δεξαμενές και άλλους αυτόνομους υπονόμους.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά. Ψεκάστε στην επιφάνεια, αφήστε το να στεγνώσει. Για να καθαρίσετε και να πλύνετε το πάτωμα, ανακατέψτε 50 ml σε ένα κουβά με νερό.
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2 - 25˚C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.
Πρόσθετες πληροφορίες: Βραβευμένο με οικολογικό πιστοποιητικό. Ως αποτέλεσμα αυτού, ξεπερνά τα περισσότερα σύγχρονα χημικά αφαιρετικά οσμών και αποσμητικά. Μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση αντί των διαβρωτικών χημικών. Εξαλείφει αμέσως και αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές από σημεία συλλογής απορριμμάτων, δημόσιες τουαλέτες, συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, γυμναστήρια, νοσοκομεία και σε όλους τους χώρους με δυσάρεστες οσμές. Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές όχι απλά καλύπτοντάς τες, αλλά αφαιρώντας τα οργανικά στοιχεία που τις προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα