Απορρυπαντικό πολλαπλών χρήσεων με προβιοτικά , πλαστικό δοχείο με αντλία ψεκασμού, 420 ml.

240173_old
Trustpilot stars
Τιμή: 4,12 
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 1.0 κιλά

3-σε-1 Απορρυπαντικό πολλαπλών χρήσεων με προβιοτικά - Για όσους προτιμούν τα απορρυπαντικά για όλες τις χρήσεις - κουζίνα, μπάνιο, καθαρισμός δαπέδων και καθαριστικό για τα λίπη​.

Συνιστάται για άτομα με άσθμα και αλλεργίες.

Σημείωση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2–25˚C

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
Τύπος: απορρυπαντικό
Συσκευασία: πλαστικό δοχείο με αντλία ψεκασμού
Συσκευασία: 420 ml.
Οφέλη: Η μέγιστη υγιεινή επιτυγχάνεται μόνο με φυσικά συστατικά, που δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι φιλικά στο περιβάλλον. Ουδέτερο pH, βιοαποικοδομήσιμο.
Συστατικά: Φόρμουλα με προβιοτικά που περιέχει νερό, βιώσιμους μικροοργανισμούς, ανιονικά τασιενεργά <5%, μη ιονικά τασιενεργά <5%, βενζισοθειαζολινόνη / μεθυλοθειαζοζολινόνη
Δεν περιέχει: φωσφορικά άλατα, λευκαντικά με βάση το χλώριο, ισχυρούς διαλύτες, διαβρωτικά, αρώματα, χρωστικές, ΓΤΟ. Συνιστάται για άτομα με άσθμα και αλλεργίες. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Συνιστάται για χρήση σε σπίτια με σηπτικές δεξαμενές και άλλους αυτόνομους υπονόμους.
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά. Ψεκάστε σε επιφάνειες ή σε υγρό σφουγγάρι, αφήστε το για 2-5 λεπτά, τρίψτε με σφουγγάρι ή βούρτσα, ξεπλύνετε με νερό. Για να πλύνετε το πάτωμα, διαλύστε 25 ml σε ένα κουβά με νερό.
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2 - 25˚C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.
Πρόσθετες πληροφορίες: Βραβευμένο με οικολογικό πιστοποιητικό. Σε αντίθεση με τα τυπικά χημικά προϊόντα, διεισδύει εύκολα σε ρωγμές και πόρους στις επιφάνειες, παρέχοντας βαθύ καθαρισμό και εξάλειψη των οσμών. Μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση αντί των διαβρωτικών χημικών καθαριστικών. 3-σε-1 Απορρυπαντικό πολλαπλών χρήσεων με προβιοτικά  - Για όσους προτιμούν τα καθαριστικά γενικής χρήσης - καθαρισμός κουζίνας, μπάνιου και δαπέδου και καθαριστικό για τα λίπη. Αποτελεσματικό για όλες τις επιφάνειες της κουζίνας, πλακάκια, φούρνο, εστίες, απορροφητήρα κ.λπ. Καθαρίζει όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο - νεροχύτες, μπανιέρες, ντους, πλακάκια, τουαλέτες κ.λπ. Εξαιρετικό για όλους τους τύπους δαπέδων: πατώματα linoleum και laminate, πέτρα, πλακάκια, πλαστικοποιημένο δάπεδο, παρκέ και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα