Φίλτρο από

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

16 106

Ζωάκια Χοπ Χοπ

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Τις περισσότερες φορές με αυτό το όνομα είναι φουσκωτά παιχνίδια από καουτσούκ σε σχήμα ζώων ή παραμυθιών , πάνω στα οποία το παιδί κινείται με τα πόδια του, πηδώντας και ταυτόχρονα ισορροπώντας στο παιχνίδι.

Τα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν παιχνίδια ιππασίας σε ηλικία περίπου 1 (ενός) έτους. Τις περισσότερες φορές, τα παιδιά 3 (τριών) ετών είναι πιο ενεργά και μπορούν ακόμη και να ανταγωνιστούν πηδώντας με ζώα για ιππασία.

Αυτά τα παιχνίδια αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Τα παιδιά διασκεδάζουν μαζί τους. Καθώς οδηγούν, τα παιδιά αποκτούν μια αίσθηση χώρου και μαθαίνουν να κάνουν ελιγμούς. Με αυτά τα παιχνίδια αναπτύσσουν μια αίσθηση ισορροπίας και μαθαίνουν πώς να ξεπερνούν τα εμπόδια στο δρόμο τους. Η οδήγηση ζώων βελτιώνει τις κινητικές ικανότητες του παιδιού και βοηθά στην ανάπτυξη των γενικών μυών του παιδιού . Καθώς χρησιμοποιούνται διάφορες ομάδες μυών σε αυτή τη δραστηριότητα, η σωματική διάπλαση του παιδιού αναπτύσσεται πιο αρμονικά.

Το μέγεθος του παιχνιδιού ιππασίας πρέπει να είναι κατάλληλο για το ύψος του παιδιού σας. Το ύψος του καθίσματος πρέπει να επιτρέπει, όταν το παιδί κάθεται στο φουσκωτό ζώο, τα πόδια του να αγγίζουν το έδαφος με ολόκληρο το πόδι. Το βάρος είναι πολύ σημαντικό. Τις περισσότερες φορές, τα παιχνίδια ιππασίας είναι καουτσούκ. Είναι σχεδιασμένα για μικρότερα παιδιά, δεν είναι βαρύ και είναι εύκολο να παίξουν στο σπίτι.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα