Φίλτρο από

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

6 9

Μανικιουρίστας

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Αυτά είναι σύνολα μοντέλων εργαλείων, συσκευών και υλικών που αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Στα κορίτσια είναι πιο συχνά: κουζίνες κομμωτήριο σουπερμάρκετ μακιγιάζ μανικιούρ και παρόμοια.

Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, τα πρότυπα τους είναι ενήλικες. Συχνά μέσω τέτοιων παιχνιδιών μιμούνται τι κάνουν οι ενήλικες. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνονται ότι κάνουν κάτι σημαντικό και ικανοποιητικό . Στο παιχνίδι τους, κάνουν με ασφάλεια τα πράγματα που κάνουν οι ενήλικες. Τέτοιες δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά να ωριμάσουν πιο γρήγορα συναισθηματικά.

Τα περισσότερα παιχνίδια που αντιπροσωπεύουν επαγγέλματα - μανικιούρ, έχουν σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 3+ ετών. Αυτοί οι τύποι παιχνιδιών έχουν προτεινόμενη ηλικία που αναγράφεται στη συσκευασία. Οι ίδιες ηλικιακές συστάσεις αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Όλα τα περιεχόμενα των σετ καλλυντικών προορίζονται να είναι ακίνδυνα για τα παιδιά. Ωστόσο, μην αφήνετε το παιδί χωρίς επίβλεψη και ενημερώστε το πριν από τα παιχνίδια πώς θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει με ασφάλεια. Τις περισσότερες φορές τα παιδιά παίζουν μαζί. Επειδή το μανικιούρ είναι χαρακτηριστικό των «χακί» ή «μητέρων», τα μικρά κορίτσια μιλούν, συζητούν μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν με τον τρόπο που έχουν δει από ενήλικες. Για αυτόν τον λόγο, τα κέντρα τυχερών παιχνιδιών προτείνουν συλλογικές δραστηριότητες.

Αυτός είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και προσέγγισης μεταξύ τους. Έτσι θα σας δείξουν πώς να κάνετε μανικιούρ ή να παίξετε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Εάν το κοριτσάκι εμπλακεί σε αυτή τη δραστηριότητα, τότε τα παιδιά θα παίζουν μεταξύ τους, θα αλλάζουν τα παιχνίδια τους και θα τα αναπτύσσουν με τον δικό τους τρόπο κάθε φορά.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα