Φίλτρο από

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

13 35

Γιατρός

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Αυτά είναι σύνολα ιατρικών βοηθημάτων με τα οποία το παιδί συνηθίζει τι είναι η εξέταση ενός γιατρού, πώς πηγαίνει και ποιες είναι οι συνήθεις διαδικασίες όταν επισκέπτεστε έναν γιατρό . Αυτός ο τύπος παιχνιδιού βοηθά το παιδί να εξοικειωθεί με την ανθρώπινη ανατομία και τα συνηθισμένα συμπτώματα πιο κοινών ασθενειών.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν τι να λένε όταν αισθάνονται άσχημα, ώστε να μπορούν να μιλούν για τον πόνο ή τον τόπο καταγγελίας. Γνωρίζουν το σώμα τους και επιπλέον κερδίζουν αυτοπεποίθηση που τους επιτρέπει να επισκέπτονται το γραφείο του γιατρού χωρίς φόβο. Επιπλέον, μαθαίνουν για ένα κοινωνικά σημαντικό επάγγελμα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τα μελλοντικά τους όνειρα για το τι θέλουν να είναι όταν μεγαλώσουν.

Τα περισσότερα παιχνίδια από το επάγγελμα - γιατρός, έχουν σχεδιαστεί για παιδιά άνω των 3 ετών. Κάθε τέτοιο παιχνίδι από το επάγγελμα έχει προτεινόμενη ηλικία που αναγράφεται στη συσκευασία. Οι ίδιες ηλικιακές συστάσεις αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Όλες οι ιατρικές συσκευές και τα όργανα είναι ασφαλή - η σύριγγα δεν έχει βελόνα, το νυστέρι δεν είναι αιχμηρό, τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και δεν σπάνε. Ωστόσο, μην αφήνετε το παιδί χωρίς επίβλεψη και να το διδάξετε πριν από το παιχνίδι πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές τα παιδιά παίζουν μαζί. Καθώς αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί δύο γιατρούς και έναν ασθενή, τα μικρά παιδιά μιλούν, συζητούν μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν με τον τρόπο (μοντέλο) που έχουν δει από ενήλικες. Για το λόγο αυτό, το παιχνίδι του «γιατρού» περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες.

Αυτός είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και προσέγγισης μεταξύ τους . Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξουν πώς λειτουργεί η εξέταση ενός γιατρού. Εάν το μικρό παιδί ενδιαφέρεται για αυτήν τη δραστηριότητα, τότε αργότερα τα παιδιά θα παίζουν μεταξύ τους, θα αλλάζουν τα παιχνίδια τους και θα αναπτύσσουν την εξέτασή τους από γιατρό με τον δικό τους τρόπο κάθε φορά.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα