Φίλτρο από

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

15 84

Αισθητικός

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Αυτά είναι σύνολα μοντέλων εργαλείων, συσκευών και υλικών που αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, χόμπι ή καθημερινή δραστηριότητα. Στα κορίτσια είναι πιο συχνά: κουζίνες κομμωτήριο σουπερμάρκετ μακιγιάζ αισθητικός και τα παρόμοια.

Επιτρέπουν στα παιδιά να μιμούνται ενήλικες . Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνονται ότι τα επαγγέλματα είναι νόημα και ικανοποιητικά. Στο παιχνίδι τους, αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες από τον κόσμο των ενηλίκων και ωριμάζουν γρηγορότερα συναισθηματικά.

Τα περισσότερα κέντρα παιχνιδιού - αισθητικός, έχουν σχεδιαστεί για παιδιά άνω των 3 ετών. Κάθε κέντρο παιχνιδιών - αισθητικός, έχει τη συνιστώμενη ηλικία που αναγράφεται στο πακέτο. Το ίδιο περιεχόμενο καταγράφεται στις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Όλα τα περιεχόμενα των σετ καλλυντικών προορίζονται να είναι ακίνδυνα για τα παιδιά. Ωστόσο, μην αφήνετε τα παιδιά χωρίς επίβλεψη και να τους διδάξετε πριν από τα παιχνίδια πώς θα πρέπει να χρησιμοποιούν το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές τα παιδιά παίζουν μαζί. Δεδομένου ότι το να πηγαίνετε στο αισθητικό είναι χόμπι για χακί και μητέρες, τα μικρά κορίτσια θα μιλήσουν, θα συζητήσουν μεταξύ τους και θα αλληλεπιδράσουν με τον τρόπο (μοντέλο) που έχουν δει από τους γονείς τους. Για αυτόν τον λόγο, τα κέντρα τυχερών παιχνιδιών προτείνουν συλλογικές δραστηριότητες.

Αρχικά ναι. Με αυτόν τον τρόπο, θα αντιπροσωπεύουν το "μοντέλο" για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα . Στα επόμενα παιχνίδια, τα παιδιά θα τροποποιήσουν και θα αναπτύξουν κάθε παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα