Φίλτρο από

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Εποχή

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

2 22

Κασετίνες

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-13 από σύνολο 13

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Τα σχολικά είδη είναι πολλά: χημικά μολύβια γραμμές διαβήτης καουτσούκ χρωματιστά μολύβια δείκτες κ.λπ. Εάν πρέπει να βρείτε ένα συγκεκριμένο στυλό ή μολύβι σε αυτήν την ποικιλία, δεν θα είναι εύκολο έργο χωρίς αυτά τα αξεσουάρ να τακτοποιηθούν σε μια τσάντα ταξιδιού για αυτά. Οι ταξιδιωτικές τσάντες έχουν μια άλλη σημαντική λειτουργία - επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά ολόκληρου του οπλοστασίου γραφής - από το σχολείο, στη συνέχεια σε ένα μάθημα ή ένα μάθημα και μετά στο σπίτι στο γραφείο.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μολύβια - εκείνα με σκληρούς τοίχους, εκείνα από υφάσματα. Έρχονται σε διάφορα μεγέθη για να φιλοξενήσουν διαφορετικούς αριθμούς γραπτών οργάνων. Είναι οργανωμένα με διαφορετικούς τρόπους - με πολλά διαμερίσματα, με μικρότερες τσέπες, με φερμουάρ για στερέωση κ.λπ.

Οι τσάντες ταξιδιού μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους - μαλακό και σκληρό. Οι μαλακές τσάντες είναι υφασμάτινες ή PVC τσάντες στις οποίες διατηρείτε τα εργαλεία γραφής σας. Τα σκληρά κιτ είναι σαν ένα βιβλίο. Σε αυτά, τα μολύβια και τα χημικά προστατεύονται από τη θραύση. Οι σκληρές τσάντες λόγω αυτής της ενίσχυσης είναι βαρύτερες και αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα στην ήδη βαριά σχολική τσάντα.

Η μόλυνση σε μολύβι μπορεί να είναι εξωτερική - ως αποτέλεσμα της λειτουργίας της και εσωτερικής - γρατσουνιές από τα μολύβια και τις χημικές ουσίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτό. Αδειάστε τη θήκη μολυβιού, καθαρίστε την από σκόνη και μικρά συντρίμμια που έχουν συσσωρευτεί σε αυτήν. Σκουπίστε το εσωτερικό με ένα μαλακό πανί βρεγμένο με απορρυπαντικό με βάση το αλκοόλ. Σκουπίστε το εξωτερικό με ένα μαλακό πανί βρεγμένο με μείγμα νερού και απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε ξανά με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο με καθαρό νερό για να ξεπλύνετε το απορρυπαντικό.

Εξαρτάται από το τι θα χρησιμοποιηθεί - εάν το παιδί ασχολείται με το σχέδιο , θα χρειαστείτε μια μεγαλύτερη θήκη μολυβιού. Εάν η έμφαση δίνεται σε περισσότερα μαθηματικά - γεωμετρία, θα χρειαστείτε μια πιο συμπαγή μολύβι. Διατυπώστε τις ανάγκες και μετά καθορίστε το μέγεθος.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα