• Μειωμένη τιμή

Φυσικό αλάτι πλυντηρίου πιάτων, κουτί από χαρτόνι, 1,4 kg.

240330
Trustpilot stars
Τιμή: 2,22 
3,16 €
Εξοικονομείτε 0,95 €
Έκπτωση 30%
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 0.2 κιλά

Φυσικό αλάτι πλυντηρίου πιάτων.

Ειδικό φυσικό αλάτι, χωρίς ιώδιο, για αποσκλήρυνση του νερού και προστασία από τα άλατα.

Σημείωση: Μακριά από παιδιά.

 

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
Τύπος: αλάτι πλυντηρίου πιάτων
Συσκευασία: κουτί από χαρτόνι
Συσκευασία: 1,4 kg.
Οφέλη: Η μέγιστη υγιεινή επιτυγχάνεται μόνο με φυσικά συστατικά, που δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι φιλικά στο περιβάλλον.
Συστατικά: Χλωριούχο νάτριο.
Δεν περιέχει: Ισχυρά χημικά, τοξικές ουσίες, εξαιρετικά διαβρωτικούς παράγοντες, ισχυρούς διαλύτες, λευκαντικό με βάση το χλώριο, φωσφορικά άλατα, εννεϋλοφαινόλες, χρωστικές ουσίες. Υποαλλεργικό.
Οδηγίες χρήσης: Ανοίξτε την πόρτα του πλυντηρίου πιάτων, βγάλτε το κάτω καλάθι, ανοίξτε το δοχείο αλατιού και ρίξτε το περιεχόμενο. Στη συνέχεια, βάλτε ξανά το καπάκι και κλείστε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή πλυντηρίου πιάτων.
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2 - 25˚C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.
Πρόσθετες πληροφορίες: Όλα τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν πιστοποιητικά ECO. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε άλλους τύπους αλατιού, όπως επιτραπέζιο αλάτι, θαλασσινό αλάτι και μαγειρικό αλάτι. Αυτοί οι τύποι αλατιού μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο πλυντήριο πιάτων σας και να μη μπορεί να επισκευαστεί. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αλάτι πλυντηρίου πιάτων για να διατηρήσετε τη σωστή λειτουργία του πλυντηρίου σας, εκτός εάν το νερό στο σπίτι σας είναι αρκετά μαλακό. Ειδικό φυσικό αλάτι για πλυντήριο πιάτων, χωρίς ιώδιο, για αποσκλήρυνση νερού και προστασία από τα άλατα. Προστατεύει αποτελεσματικά το πλυντήριο πιάτων, βελτιώνει την αποτελεσματικότητά του και προλαμβάνει τους λεκέδες από τα στίγματα νερού στα πιάτα και τα ποτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα