Φίλτρο από

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Εποχή

Δείτε αλλα... Κρύψε

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

1 5

Μάσκες και τζελ

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Πριν από την εξάπλωση της λοίμωξης του κορανοϊού, υπήρχαν πηκτές και χρησιμοποιήθηκαν λιγότερο συχνά. Η λειτουργία τους δεν ήταν διαφορετική τότε και τώρα. Εξαλείφουν τα βακτήρια των χεριών και περιορίζουν τη διάδοση των ιών. Αυτή η λύση δεν είναι η πιο αποτελεσματική. Το πλύσιμο των χεριών σας με τρεχούμενο σαπουνόνερο για 20 δευτερόλεπτα είναι μια μέθοδος που δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Για να λειτουργήσει ένα απολυμαντικό, πρέπει να έχει ελάχιστη περιεκτικότητα σε αλκοόλ 60% και η αλκοόλη πρέπει να είναι αιθανόλη.

Η συχνή χρήση απολυμαντικού μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα και τα νύχια. Στα παιδιά, αυτά τα αποτελέσματα είναι ισχυρότερα. Παρακολουθήστε την κατάσταση του δέρματος και των νυχιών και εάν υπάρχουν προβλήματα, χρησιμοποιήστε ενυδατικές και θρεπτικές κρέμες. Συνιστάται τα απολυμαντικά ΔΕΝ να διατίθενται σε παιδιά κάτω των 6 ετών . Ο κύριος κίνδυνος είναι η κατάποση του απολυμαντικού λόγω άγνοιας.

Τα παιδιά που δεν έχουν παράπονα ή συμπτώματα της νόσου μπορούν να φορούν μη ιατρικές ή υφαντικές μάσκες. Στην περίπτωσή τους, μια τέτοια μάσκα θα έχει ρόλο στην πρόληψη της εξάπλωσης ιών, εάν είναι φορείς χωρίς να το γνωρίζουν.

Ο ΠΟΥ συνιστά να ακολουθηθούν τα ακόλουθα μέτρα: Τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν πρέπει να φορούν μάσκες. Για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών, οι αρχές σε κάθε χώρα πρέπει να πραγματοποιήσουν ανάλυση κινδύνου και να αξιολογήσουν εάν είναι απαραίτητο να φορούν μάσκα. Για παιδιά και εφήβους άνω των 12 ετών , ισχύουν οι κανονισμοί στην αντίστοιχη χώρα και περιλαμβάνουν επίσης ενήλικες. Οι μάσκες και το προσωπικό υποστήριξης στα σχολεία υποχρεούνται να φορούν μάσκες σε περίπτωση πανδημίας και όταν η απόσταση ενός μέτρου δεν είναι εγγυημένη.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα