Φίλτρο από

Φύλο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Ετών

Δείτε αλλα... Κρύψε

Νούμερο

Δείτε αλλα... Κρύψε

Εκατοστά

Δείτε αλλα... Κρύψε

Εποχή

Δείτε αλλα... Κρύψε

Στην προώθηση

Δείτε αλλα... Κρύψε

Μάρκες

Δείτε αλλα... Κρύψε

Τιμή

3 85

Καλοκαίρινα παπούτσια κορίτσι

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-40 από σύνολο 186

Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Εδώ θα βρείτε παπούτσια των ακόλουθων τύπων - πάνινα παπούτσια, σανδάλια, εσπαντρίγιες, παντόφλες και σαγιονάρες. Σε μια προσπάθεια να προσφέρουν περισσότερη ποικιλία, οι κατασκευαστές αναζητούν όλα τα είδη και τους συνδυασμούς αυτών των παπουτσιών.

Ανάλογα με το πού θα χρησιμοποιηθούν τα παπούτσια, θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εάν το παιδί σας κάνει έντονα αθλήματα, προφανώς θα επιλέξετε παπούτσια για τρέξιμο ή πάνινα παπούτσια. Εάν το παιδί σας πρόκειται να περπατήσει ή να περπατήσει στη φύση, μπορείτε να κοιτάξετε αθλητικά σανδάλια (αυτά που καλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών, έχουν παχύτερες σόλες και κούμπωμα στον αστράγαλο). Εάν πρόκειται να περπατήσετε στο πάρκο ή στους δρόμους της πόλης, θα επιλέξετε πιο όμορφα παπούτσια όπως σανδάλια, εσπαντρίγιες ή παρόμοια. Για τη θάλασσα, την παραλία ή την πισίνα, είναι καλό να εξετάσετε τις πιο κατάλληλες παντόφλες ή σαγιονάρες.

Τα καλοκαιρινά παπούτσια για ένα κορίτσι εκτελούν πολλές λειτουργίες . Πρέπει να διατηρούν το πόδι του παιδιού πιο δροσερό και να καλύπτουν το πόδι μπροστά. Πρέπει να είναι: διαρκής. μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει γρήγορα. μπορεί να φορεθεί στην παιδική χαρά, στην παραλία, στα βουνά ή στην πόλη. Εάν επιλέξετε πάνινα παπούτσια ή παπούτσια για τρέξιμο, για να μην τραυματίσετε το πόδι του παιδιού, συνιστάται το άνω υφαντικό μέρος του παπουτσιού να είναι κατασκευασμένο από ειδικό πλέγμα.

Τα μικρότερα παιδιά που δεν περπατούν ακόμα με αυτοπεποίθηση ή δεν έχουν ακόμη τις συνήθειες και τα ένστικτα για να προστατευθούν έχουν διαφορετικές ανάγκες από ένα μεγαλύτερο παιδί. Για τα μικρά παιδιά, είναι απαραίτητο τα δάχτυλα των δακτύλων να μην είναι εκτεθειμένα, τα παπούτσια να έχουν στερέωση Velcro και αν τα αγοράσετε σαγιονάρες ή παντόφλες, πρέπει να έχουν λουράκι στο πίσω μέρος.

Η κύρια απαίτηση είναι ότι αυτά τα παπούτσια επιτρέπουν στα πόδια να αναπνέουν, παρέχουν καλό αερισμό και αποτρέπουν την εφίδρωση των ποδιών. Για το λόγο αυτό, τα υλικά συμμορφώνονται με την απαίτηση να είναι αεροδιαπερατά. Τις περισσότερες φορές, αυτές περιλαμβάνουν ποικιλίες υφασμάτων πλέγματος, υφασμάτων ή δέρματος που είναι διάτρητα ή έντονα κομμένα.

Related blog posts

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα