• Μειωμένη τιμή

Κατασκευή - Μηχανοκίνητο κιτ 90, πάνω από 20 τεμάχια

150019
Trustpilot stars
Τιμή: 54,90 
68,63 €
Εξοικονομείτε 13,73 €
Έκπτωση 20%
με ΦΠΑ
Εξαντλημένο
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Έλεγχος και πληρωμή

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 39,99 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 0.5 κιλά

Το παιχνίδι κατασκευών μπορεί να συναρμολογηθεί με 90 διαφορετικούς τρόπους.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.

Μάρκα: Engino
Ηλικία: 6+ ετών
Φύλο: Αγόρι
Αριθμός τεμαχίων: πάνω από 20 τεμάχια
Βάρος: 0,43 kg
Υλικό: Πλαστικό
Περιεχόμενα: Ένα σύνολο μπλοκ για την κατασκευή 90 μοντέλων. Επιπλέον το κιτ περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκινητήρα με μπαταρία που οδηγεί κινούμενα μέρη, περιέχονται οδηγίες για την κατασκευή 4 μοντέλων, 86 πρόσθετες οδηγίες μπορούν να ληφθούν από την εφαρμογή ENGINO 3D Viewer
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Το κιτ παιχνιδιού μπορεί να συναρμολογηθεί με 90 διαφορετικούς τρόπους. Το παιδί μπορεί να κατασκευάσει διαφορετικά αυτοκίνητα, ένα ελικόπτερο, έναν γερανό, ένα τρακτέρ και πολλές άλλες διαφορετικές μορφές. Το παιχνίδι θα προσφέρει στο παιδί διασκέδαση μεγάλης διάρκειας και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της φαντασίας, της επιδεξιότητας και της υπομονής του. Μπορείτε να συναρμολογήσετε και τα 90 μοντέλα από το πλήρες σετ διαδραστικών οδηγιών 3D που μπορείτε να προβάλετε στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής ENGINO 3D Viewer (η λήψη είναι δωρεάν σε Android, Apple (IOS) και Windows για κινητά).
Οφέλη: Η συναρμολόγηση κύβων και μπλοκ ενισχύει επίσης την αίσθηση της απόστασης, της θέσης στο χώρο και βελτιώνει τον προσανατολισμό. Βελτιώνει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες του παιδιού. Η σύνδεση μπλοκ διαφορετικού μεγέθους και χρώματος απαιτεί διαφορετικά δυνατά σημεία και ενέργειες από τα παιδιά. Αυτό βελτιώνει τις κινήσεις τους. Τα παιχνίδια κατασκευών και μπλοκ αναπτύσσουν τη γνωστική ευελιξία των παιδιών - την ικανότητά τους να εστιάζουν σε διαφορετικά θέματα πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Αυτή είναι μια πολύ απαραίτητη δεξιότητα για τη σχολική τους ζωής. Αναπτύσσονται δεξιότητες ομιλίας. Παίζοντας σε μια ομάδα, τα παιδιά εξηγούν τις ιδέες τους και προσπαθούν να περιγράψουν τι έχουν κάνει. Αυτές οι ζωηρές συνομιλίες μεταξύ τους ενισχύουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες. Αναπτύσσει δημιουργική σκέψη. Η ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων επιτρέπει στο παιδί να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του. Δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορεί να κατασκευαστεί. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτά τα παιχνίδια - τα παιδιά έχουν πλήρη ελευθερία να δημιουργούν χωρίς φόβο αποτυχίας ή λάθους. Αναπτύσσει πολύπλευρη σκέψη. Στα παιχνίδια κατασκευών, τα παιδιά βλέπουν διαφορετικές λύσεις σε ένα έργο από διαφορετικούς συμμετέχοντες στην ομάδα. Έτσι εμπλουτίζουν την άποψή τους. Αναπτύσσει μαθηματικές δεξιότητες. Τα παιδιά που παίζουν στην προσχολική τους ηλικία με κατασκευές είναι καλύτερα στην επίλυση προβλημάτων. Λόγω της μέτρησης, του συνδυασμού και της ταξινόμησης των μπλοκ κατά μέγεθος και χρώμα, η σκέψη τους έχει αναπτύξει δεξιότητες στην άλγεβρα. Λόγω της συμμετρίας, της αίσθησης της ισορροπίας, των ευθειών γραμμών και των δομών που είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταρρέουν, αναπτύσσουν υποσυνείδητες δεξιότητες στη γεωμετρία. Ενθαρρύνει την ομαδική εργασία. Όταν τα παιδιά παίζουν μαζί, πρέπει να συμφωνήσουν για το τι χτίζουν - ένα σπίτι, μια βάρκα ή έναν πύραυλο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μαθαίνουν να περιμένουν τη σειρά τους, να ακούνε, να μοιράζονται ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα