Οικολογικό- φυσικό απορρυπαντικό λεκάνης τουαλέτας, πλαστικό δοχείο, 710 ml.

240540_old
Trustpilot stars
Τιμή: 3,57 
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Βάρος 0.2 κιλά

Οικολογικό- φυσικό απορρυπαντικό λεκάνης τουαλέτας,  (αφαίρεση σκουριάς) - αφαιρεί γρήγορα τη βρωμιά, τα άλατα και τη σκουριά, αφήνοντας την τουαλέτα καθαρή.

Συνιστάται για άτομα με άσθμα και αλλεργίες.

Σημείωση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2–25˚C.

 

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
Τύπος: απορρυπαντικό τουαλέτας για σκουριά
Συσκευασία: πλαστικό δοχείο
Συσκευασία: 710 ml.
Οφέλη: Συνιστάται για χρήση σε σπίτια με σηπτικές δεξαμενές και άλλα αυτόνομα συστήματα αποχέτευσης. Η μέγιστη υγιεινή επιτυγχάνεται μόνο με φυσικά συστατικά. Ουδέτερο pH, βιοαποικοδομήσιμο.
Συστατικά: Φυτικά. Νερό, γλυκολικό οξύ, γαλακτικό οξύ, οξαλικό οξύ, κιτρικό τρινάτριο, <5% μη ιονικά τασιενεργά, κόμμι ξανθάνης
Δεν περιέχει: φωσφορικά, λευκαντικά με βάση το χλώριο, ισχυρούς διαλύτες, διαβρωτικά, αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ΓΤΟ.
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε μια μικρή ποσότητα κάτω από την άκρη της λεκάνης, αφήστε για λίγα λεπτά, βουρτσίστε με μια βούρτσα και αφήστε το νερό να τρέξει.
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε και μεταφέρετε στους 2 - 25˚C. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.
Πρόσθετες πληροφορίες:  Βραβευμένο με οικολογικό πιστοποιητικό. Απολύτως ασφαλές για όλους τους τύπους επιφανειών. Βασισμένο σε φυτικά, βιοαποικοδομήσιμα συστατικά. Συνιστάται για άτομα με άσθμα και αλλεργίες. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον καθαριστικό τουαλέτας (αφαίρεση σκουριάς) - αφαιρεί γρήγορα τη βρωμιά, τα άλατα και τη σκουριά, αφήνοντας την τουαλέτα λαμπερή και καθαρή. Χωρίς χλώριο και ισχυρούς διαλύτες, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματικό από τα πιο γνωστά επιθετικά χημικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα