Παιδικό ποτήρι 4 σε 1

80160
Trustpilot stars
Τιμή: 16,36 
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Επιλέξτε τουλάχιστον ένα μέγεθος

Παράδοση από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν επιστροφή ( για αντικατάσταση )

Δωρεάν παράδοση άνω των 59 ευρώ (κάτω από 3 κιλά).

Επιστροφή εντός 30 ημερών

Παιδικό ποτήρι 4 σε 1 Bebe Due

  • Με διαφορετικά ακροφύσια.
  • Με εργονομικές λαβές.
  • Δεν περιέχει BPA.

 

Μοντέλο κύπελλο: παιδικό ποτήρι 4 σε 1
Χρώμα: Πολύχρωμο
Χωρητικότητα: 180 ml
Σύστημα "Χωρίς διαρροή": Ναι
Ακροφύσιο: Μαλακό και σκληρό
Ηλικία: 3+ μήνες
Σχεδιασμός: Το ποτήρι διαθέτει εργονομικές λαβές για άνετο κράτημα. Το μοντέλο συνδυάζει τις πιο σημαντικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του μωρού σας - από τη θηλή έως το ακροφύσιο και το άχυρο μέχρι το πόσιμο ανεξάρτητα. Υπάρχει μια βαλβίδα που αποτρέπει τη διαρροή υγρού.
Υλικό: Πλαστικό
Σύνθεση: Πολυπροπυλένιο
Δεν περιέχει: BPA, διφαινόλη Α, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 10/2011
Δυνατότητα αποστείρωσης: Ναι
Ασφαλές πλυντήριο πιάτων: Ναι
Οφέλη: Τα παιδικά ποτήρια υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών. Για να τα χρησιμοποιήσουν, τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν το στόμα και τη γλώσσα τους με νέο τρόπο. Αυτά τα γυαλιά βοηθούν τη «μετάβαση» από το πόσιμο από μια θηλή στον κανονικό τρόπο κατανάλωσης ενηλίκων. Η μετάβαση στην κατανάλωση ποτών αναπτύσσει τους μύες του προσώπου, τα χείλη, τα σαγόνια και τη γλώσσα, και αυτά σχετίζονται άμεσα με την ανάπτυξη δεξιοτήτων ομιλίας και διατροφής. Όταν ένα παιδί κρατά ένα ποτήρι, αναπτύσσει μια αίσθηση ισορροπίας και συντονισμού - προσπαθούν να μην χύσουν το ποτήρι. Έτσι αναπτύσσονται οι αυτόνομες διατροφικές συνήθειες.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Παιδικό ποτήρι 4 σε 1 με διαφορετικά ακροφύσια. Το μοντέλο συνδυάζει τις πιο σημαντικές συμβουλές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του μωρού σας - θηλή στο ακροφύσιο και άχυρο μέχρι να πιείτε ανεξάρτητα. Το πρώτο ακροφύσιο είναι μαλακό και στρογγυλεμένο. Κατάλληλο για μωρά άνω των 3 μηνών όταν το μωρό σας αρχίζει να μαθαίνει να πίνει μπουκάλι. Υπάρχει μια μέση ροή υγρού. Το δεύτερο ακροφύσιο προορίζεται για μωρά άνω των 6 μηνών και είναι κατάλληλο για το στάδιο που το μωρό σας αρχίζει να πίνει από ένα ποτήρι. Υπάρχει ένα άκαμπτο ακροφύσιο με βαλβίδα που αποτρέπει τη διαρροή υγρού όταν το ποτήρι είναι κλειστό. Το τρίτο ακροφύσιο είναι κατάλληλο για μωρά άνω των 9 μηνών όταν το παιδί σας πίνει ήδη μόνο του από ένα ποτήρι 180ml. Το τέταρτο ακροφύσιο είναι για μωρά άνω των 12 μηνών. Κατάλληλο για την εξειδίκευση της ικανότητας κατανάλωσης αλκοόλ. Κατάλληλο για την εξειδίκευση της ικανότητας κατανάλωσης αλκοόλ. Υπάρχει μια βαλβίδα που αποτρέπει τη διαρροή υγρού. Το προϊόν πληροί τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 14350.

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για τα προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Το προϊόν προστίθεται στα επιθυμητά προϊόντα
Το προϊόν έχει ήδη προστεθεί στα αγαπημένα